Απίστευτο αλλά αληθινό…
Το καλοκαίρι συνήθως καθόμαστε στην αυλή κάτω από τη πέργκολα, παρέα με τους φιλοξενούμενους μας μέχρι αργά το βράδυ, απολαμβάνοντας τη δροσιά. Το βράδυ της 4ης Σεπτεμβρίου 2018 όμως ήταν πρωτότυπο. Χτύπησε το τηλέφωνο και η γειτόνισσα μου ανήγγειλε ότι ένα πλοίο ήταν στις ομπρέλες μας. Δεν το πήρα και πολύ σοβαρά σκέφτηκα κάποιο καΐκι θα έπαθε κάποια βλάβη και έπιασε παραλία… Η πραγματικότητα με...
Read More
Πασχαλινό Βάψιμο Αυγών με φυσικό τρόπο
Το Πάσχα πλησιάζει και το έθιμο της βαφής των αυγών καλά κρατεί, γιατί λοιπόν κάθε φορά που τσουγκρίζουμε ένα αυγό να σκεφτόμαστε τι τρώμε; Τσουγκρίστε και φάτε άφοβα τα κόκκινα αυγά σας χωρίς φόβο και χρωστικές. Ο πιο φυσικός, εύκολος και ανέξοδος τρόπος για να βάψετε κόκκινα πασχαλινά αυγά είναι με φύλλα από κρεμμύδια. Πως βάφουμε αυγά με κρεμμύδια Κάθε φορά που αγοράζετε κρεμμύδια μαζέψτε...
Read More
Το Aenaon Studios αύξησε την βαθμολογία του στο Booking
Είμαστε και φέτος χαρούμενοι καθώς καταφέραμε να αυξήσουμε τις βαθμολογίες από τις θετικές κριτικές στην παγκοσμίου φήμης πλατφόρμα Online κρατήσεων Booking.com. Πριν λίγες ημέρες παραλάβαμε το βραβείο Aenaon Studio – Guest Review Awards 2017 με βαθμολογία 9.2/10 Το βραβείο αυτό δίνεται ύστερα από επαληθευμένες κριτικές πραγματικών πελατών για την χρονιά που πέρασε. Το βραβείο το αφιερώνουμε σε εσάς που μας εμπιστεύεστε. Σας ευχαριστούμε πολύ! Δείτε...
Read More
Απόσταξη τσίπουρου στην Κοκκινομηλιά
Απόσταξη τσίπουρο τον Δεκέμβριο του 2017, στο αποστακτήριο του Εξουσία – Γιάννη Ανατσελόπουλου και της Κικής Γεραλή στην Κοκκινομηλιά Βόρειας Εύβοιας. Το ζεύγος Ανατσελόπουλου-Γεραλή διατηρεί στο χωρίο και την ομώνυμη παραδοσιακή ταβέρνα “Η Κοκκινομηλία” Μετέχουν – καταναλώνουν – χορεύουν τα μέλη της Περιπατητικής Ομάδας Ιστιαίας “Πεζοπότες”. Κάμερα: Στέλλα Ματιγάκη.
Συνταγή για βρώσιμες ελιές
Στα παρακάτω δύο video μπορείτε να παρακολουθήσετε συνταγές με τις οποίες μπορείτε να φτιάξετε ελιές για φαγητό. Δείτε πως φτιάχνονται ελιές χαρακωτές, πατητές, τσακιστές και αχαράκωτες ελιές στην άλμη. Την παρουσίαση στα video κάνει η ιδιοκτήτρια του Aenaon Studios κα. Στέλλα Ματιγάκη η οποία τυχαίνει να είναι και Τεχνολόγος Τροφίμων.