Απίστευτο αλλά αληθινό…

Απίστευτο αλλά αληθινό…

Το καλοκαίρι συνήθως καθόμαστε στην αυλή κάτω από τη πέργκολα, παρέα με τους φιλοξενούμενους μας μέχρι αργά το βράδυ, απολαμβάνοντας τη δροσιά. Το βράδυ της 4ης Σεπτεμβρίου 2018 όμως ήταν πρωτότυπο. Χτύπησε το τηλέφωνο και η γειτόνισσα μου ανήγγειλε ότι ένα πλοίο ήταν στις ομπρέλες μας. Δεν το πήρα και πολύ σοβαρά σκέφτηκα κάποιο καΐκι θα έπαθε κάποια βλάβη και έπιασε παραλία…

Η πραγματικότητα με διέψευσε, όταν κατέβηκα παραλία είδα ένα τεράστιο φορτηγό να έχει προσαράξει ακριβώς δίπλα στις ομπρέλες της παραλίας. Η πρώτη αντίδραση, έβαλα τα γέλια γιατί αλήθεια στο Πέραμα, που μεγάλωσα, είχα δει πολλά μεγάλα φορτηγά πλοία από κοντά αλλά στα Κανατάδικα; Μου φάνηκε πρωτάκουστο και ήταν.

Από το πρώτο βράδυ οι γείτονες με τα παιδιά κατέβαιναν στην παραλία και όλοι παρατηρούσαν το αξιοπερίεργο θέαμα το οποίο συνεχίστηκε και τις επόμενες δυο μέρες. Όλοι είχαν μια πρόταση αξιοποίησης, να το κάνουμε… beach bar, ξενοδοχείο, στάβλο κιβωτό, παιδική χαρά κ.α. Τα κανάλια έπαιρναν σειρά στα τηλέφωνα μας για μια συνέντευξη για το μοναδικό θέμα και εμείς βρήκαμε ευκαιρία να διαφημίσουμε τα Κανατάδικα και τη βόρεια Εύβοια.

Το ευτύχημα ήταν ότι την τρίτη μέρα το απομάκρυναν και ήμασταν πολύ τυχεροί που δεν προσάραξε από κάποια βλάβη αλλά από λάθος χειρισμό, και η πανέμορφη πεντακάθαρη παραλία μας απλά αισθάνθηκε για λίγο… λιμάνι, κι εμείς ταξιδέψαμε εκ του ασφαλούς ….

Share

Aenaon Studio

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *