Σαν έρθει η ώρα για ταξίδια…

Σαν έρθει η ώρα για ταξίδια…

Σαν έρθει η ώρα που θα ταξιδεύουμε ξανά …

ονειρευόμαστε την στιγμή που θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε με τα χέρια ανοιχτά!

Να σας καλωσορίσουμε!Να μοιραστούμε μαζί σας στιγμές καλοκαιριού!Στιγμές αξέχαστες!

 Χιλιόμετρα παραλιών, στρέμματα δασών ,δρόμοι ανεξερεύνητοι θα δώσουν την ευκαιρία σε αυτούς που θα  τολμήσουν το ταξίδι να ζήσουν στιγμές μοναδικές!

Προετοιμαζόμαστε,ενημερωνόμαστε,εστιάζουμε στα θετικά!

Διαβάσαμε 3 καλές ειδήσεις για τη φύση και τα ταξίδια την εποχή του Covid-19.Θέλουμε να τις μοιραστούμε μαζί σας!

  • Το 56% των τουριστών δηλώνουν πρόθεση να πάνε φέτος διακοπές. Όσοι ταξιδέψουν δήλωσαν πως θα χρησιμοποιούσαν δικό τους μέσο (48%), ενώ ένα 28% δηλώνουν ουδέτεροι ως προς τη χρήση του συγκεκριμένου μέσου σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Open Tourism σχετικά με την επίδραση του COVID-19 στον ελληνικό τουρισμό.
  • Διαπιστώθηκε – επιβεβαιώνοντας έτσι και προηγούμενες μελέτες – ότι η επαφή με το πράσινο και τη φύση, ακόμη και μόνο για μισή ώρα, ωφελεί την υγεία και φέρνει μεγαλύτερη ψυχική ευεξία. Συγκεκριμένα, καταγράφηκε μείωση κατά 7% της κατάθλιψης και κατά 9% της τιμής της αρτηριακής πίεσης του αίματος.
  • Η ρύπανση της ατμόσφαιρας στην Αθήνα μειώθηκε, μετά τη λήψη των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Οι τιμές των συγκεντρώσεων των ρύπων εμφάνισαν μείωση , ενώ επηρεάστηκαν σημαντικά ιδιαίτερα το διάστημα 16-18 Μαρτίου, όταν κλιμακώθηκαν τα μέτρα, σύμφωνα με τα στοιχεία της διεύθυνσης Κλιματικής Αλλαγής και Ποιότητας της Ατμόσφαιρας. Πηγή: www.lifo.gr

Μέχρι τότε ,ονειρευόμαστε!

Share

Aenaon Studio

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *