Φθινοπωρινό Τριήμερο Αποτοξίνωσης


Βασισμένο στις Αρχές του Ιπποκράτη και της Ινδουιστικής Παράδοσης

Το Φθινόπωρο όπως και η Άνοιξη, είναι οι μεταβατικές εποχές του χρόνου που μας προετοιμάζουν για τις ακραίες καιρικές συνθήκες του Χειμώνα και του Καλοκαιριού.
Το Φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για αποτοξίνωση, για να προετοιμάσουμε τον οργανισμό μας για το κρύο του Χειμώνα. Ενώ η Άνοιξη είναι ιδανική για να αποτοξινωθούμε από τις τοξίνες που λάβαμε το Χειμώνα ώστε να ανταπεξέλθουμε το κρύο, αλλά και για να προετοιμαστούμε οργανικά για τη ζέστη του Καλοκαιριού.

Φθινοπωρινό Κάλεσμα
Θα χαρούμε πολύ να έρθετε και να περάσουμε μαζί ένα αναζωογονητικό Φθινοπωρινό Τριήμερο Αποτοξίνωσης στην υπέροχη φύση της Β. Εύβοιας, με στόχο την Ολιστική Υγεία, αλλά και την καλυτέρευση της ποιότητας και του τρόπου Διατροφής και Ζωής μας.

Μέσω Διατροφής και ποικιλίας Βιωματικών Πρακτικών, θα αποβάλουμε τοξίνες από όλα τα Σώματα μας (Φυσικό, Ενεργειακό, Ψυχοσυναισθηματικό, Διανοητικό, Πνευματικό), με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία του Πεπτικού Συστήματος αλλά και ολόκληρου του Οργανισμού, την τόνωση του Ανοσοποιητικού Συστήματος, την εξισορρόπηση και αποθήκευση Ενέργειας, την Ψυχοσυναισθηματική και Διανοητική ηρεμία, κ.α..

Αναλυτικό Πρόγραμμα
Παρασκευή 26/10
– 17:00 – Καλωσόρισμα με Αποτοξινωτικά Εγχύματα Βοτάνων και Φρούτα & Ξενάγηση στο χώρο
– 19:00 – Βιωματικές Πρακτικές για Αποβολή Εντάσεων (από την Ινδουιστική και την Ταοϊστική Παράδοση)
– 20:00 – Δείπνο
– 21:00 – Κύκλος Γνωριμίας (Talking Circle)
– 22:00 – Διαλογιστική Πρακτική Κάθαρσης – Tratak Kriya (από την Ινδουιστική Παράδοση)

Σαββάτο 27/10
– 8:30 – Πρωινό
– 10:00 – Τοξίνες στο Φυσικό Σώμα – Τοξικά Συναισθήματα – Τοξικές σκέψεις (θεωρητικό μέρος)
– 11:30 – Βιωματικές Πρακτικές για Αποβολή Εντάσεων (από την Ινδουιστική και την Ταοϊστική Παράδοση)
– 12:30 – Βιωματικές Πρακτικές Κάθαρσης & Αποτοξίνωσης (από την Ινδουιστική Παράδοση)
– 14:00 – Γεύμα
– 15:00 – Ελεύθερος Χρόνος
– 16:30 – Εξαγνισμός στη Θάλασσα ή στα Ιαματικά Λουτρά (ανάλογα με τον καιρό)
– 18:30 – Εξαγνιστική Πρακτική Σιωπής – Mouna (από την Ινδουιστική Παράδοση) & Ελεύθερος Χρόνος
– 20:00 – Δείπνο
– 21:00 – Απελευθέρωση μέσω της Μουσική

Κυριακή 28/10
– 8:30 – Πρωινό
– 10:00 – Διατροφή και σωστές διατροφικές συνήθειες από την Ιπποκρατική σκοπιά (θεωρητικό μέρος)
– 11:30 – Διαλογισμός Κάθαρσης και Εξισορρόπησης των Ενεργειακών Κέντρων (Chakra Meditation)
– 13:00 – Εξαγνιστική Πρακτική Σιωπής – Mouna (από την Ινδουιστική Παράδοση)
– 14:00 – Γεύμα
– 15:00 – Ελεύθερος Χρόνος
– 17:00 – Εξαγνισμός στη Φύση
– 19:00 – Δείπνο
– 20:00 – Αποχαιρετιστήριος Κύκλος Μοιράσματος (Talking Circle)

—————————————————————————————-
*Μιας και είναι Τριήμερο αποτοξίνωσης για όλα τα επίπεδα και Σώματα μας, προτείνουμε να μην φέρετε μαζί σας Laptop, Tablet ή οτιδήποτε θα συνεχίσει μία εξάρτηση σας. Το ίδιο ισχύει και για τα κινητά, οπότε θα παρακαλούσαμε να τα αφήνετε στα δωμάτια σας και να τα έχετε μόνο για επείγουσα επικοινωνία.
—————————————————————————————-
Μαζί σας θα χρειαστείτε άνετα ρούχα (ζεστά εάν κάνει κρύο) και στρωματάκι Γιόγκα.
—————————————————————————————-
Η εισφορά για το Τριήμερο, μαζί με Διανυκτέρευση στο Aenaon Studios και πλήρη Διατροφή, ξεκινάει από τα 150€.

**Όσοι κλείσουν τη θέση και προπληρώσουν (το ήμισυ του ποσού) μέχρι τις 15/10 θα έχουν 10% μείωση της τιμής.
—————————————————————————————-

Για περισσότερες πληροφορίες και για κράτηση θέσης, επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το Aenaon Studios και τη Στέλλα Ματηγάκη στα τηλέφωνα 6973002204, 2226055461, ή μέσω προσωπικού μηνύματος με τη Myrto Peridou.
Επισκεφθείτε επίσης το www.aenaonstudios.gr

—————————————————————————————–

Μυρτώ Περίδου *Deva Prem
Δασκάλα Γιόγκα & Εναλλακτική Θεραπεύτρια

Η Μυρτώ Περίδου ήρθε πριν πολλά χρόνια σε επαφή με τη Γιόγκα και τις Εναλλακτικές Θεραπείες, για να θεραπεύσει σοβαρά θέματα υγείας. Η Γιόγκα και ο Πνευματικός Δρόμος της άλλαξαν τη ζωή, για αυτό το λόγο αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά, ώστε να μπορέσει να προσφέρει το “δώρο” που της δόθηκε και σε άλλους.

Το 2011 τελείωσε την 3ετή φοίτηση της στην Ακαδημία Γιόγκα του Λωτού και πήρε την πιστοποίηση Δασκάλας Γιόγκα Ανώτατου Επιπέδου (ERYT-500) από το International Yoga Alliance. Εκτός της βασικής της εκπαίδευσης, έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους Δασκάλους, όπως Θεραπευτική Γιόγκα (την Λίντα Καπετάνιου, τον Leslie Kaminoff, τον Simon Borg-Oliver και τον Todd Norian), Chakra Yoga (με τη Swami Nirvikalpa), Nada Yoga (με την Ελένη Κόρακα), Γιόγκα για παιδιά (με τη Χριστίνα Μάτση και πιστοποίηση από το Rainbow Yoga Kids), Γιόγκα για Εγκύους (με τη Bhaktiratna), κ.α..

Έχει κάνει τη βασική της εκπαίδευση στο Σιάτσου – Shiatsu (68 ώρες), στο OM Training Center. Επιπλέον, στη Ταϊλάνδη έχει εκπαιδευτεί στο Chi Nei Tsang – Σπλαχνικό Μασάζ (40 ώρες), στη Σχολή Ong’s Thai Massage School, καθώς επίσης έχει μαθητεύσει 20 ώρες δίπλα στο Δάσκαλο Sinchai Sukprasert, Therapeutic Thai Massage – Θεραπευτικό Ταϊλανδέζικό Μασάζ. Επιπροσθέτως, έχει κάνει εκπαίδευση 80 ωρών στη Βοτανολογία και στην παρασκευή Αφεψημάτων, Θεραπευτικών Ιαμάτων, Ανθοϊαμάτων, Βαμμάτων, Λαδιών, Κηραλοιφών, κ.α., στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

Μέχρι το 2017 δίδασκε Hatha Yoga – Χάθα Γιόγκα και Θεραπευτική-Sotai Yoga στην Ακαδημία Γιόγκα του Λωτού και από το 2015 παραδίδει Σεμινάρια Chakra Yoga και Εργαστήρια Αυτοϊασης. Καθοδηγεί Διαλογισμούς (Διαλογισμό Κάθαρσης και Εξισορρόπησης των Chakra, Ψυχοθεραπευτικό Διαλογισμό, Antar Mouna: Ο Σιωπηλός Νους – Ταντρική Τεχνική Διαλογισμού, Osho Kundalini Active Meditation, κ.α.), καθώς επίσης παρέχει Reiki, Shiatsu, Chi Nei Tsang και Θεραπευτικό Ταϊλανδέζικο Μασάζ.pezoporia-kataraktes voreia evoia

Share

Aenaon Studio

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *